det är som en berättelse om kärlek



kom precis hem, har varit och bastat med sara! nu sitter jag här med katten i knäet som spinner och nu blir det att göra smoothie och idol ikväll!

din kärlek är som en skugga på mig hela tiden


precis kollat klart på idol, ikväll kungarna av tylösand!


äkta kärlek försvinner inte om den inte var en lögn


såhär har den mesta av min dag sätt ut med hedvig och sara, mysigt att vara ute i skogen ibland. vi har också kollat på idol ikväll, något man inte får missa! haha.. men nu sitter jag med idrotts dagboken, och ska skriva om special idrotten idag.

våra hjärtan är gjorda för blödning


var hos tandläkarn idag. IGEN .. gick rätt så bra, eller dom bara kollade.. ska dit i november igen. kollade också idol ikväll, ska se vilka som åker ut ikväll om jag ska kunna hålla mig vaken. var och kollade på fridas lilla busiga kattunge innan också!

ett kort skickat från ett hjärta


sitter och läser kortet som jag fick av hedvig idag, så gullig hon är!

jag säger er att det kommer att vara värt det






Jag verkligen ääääälskar sidan - weheartit.com!
Sånna underbara bilder med känslor i, helt galet!

inget dramatik, inget behov av en show

vilket väder det är ute, redigt blåsigt.. har lagat fläskfile och pommes idag med hedvig och sara. redigt lyckat! ska snart dra mig mot teven och kollar ensam mamma söker & irene huss och äta varma mackor!


avståndet mellan mina fingrar är precis där dina passar perfekt


sara och hedvig åkte precis hem, har ätit varma mackor och druckit tee men mina finisar ikväll. så sjukt mysig kväll. avslutade med att kolla kungarna av tylösand. hä-hä.


dina ord kan inte få mig att ändra mig


hedvig och jag kom hem från anna för en stund sen, nu sitter vi i olofs lägenhet. hur mysigt som helst!

men min tid skulle gå förlorad

ikväll bastade jag och hedvig, så sjukt härligt! var hos doktorn idag på morgonen med mitt öga. var ögonlocksinflammation, så fick salva ocksåå..  har också kollat på idol nu ikväll. nu sitter jag här och dricker smoothie. imorgon ska jag och hedvig hem till anna, sen sover vi i olofs lägenhet. mysigt!


LAG FOTOT


när tiden känns som en evighet




jag önskar att du var en främling jag kunde koppla bort

somnade när jag kom hem från skolan idag, redigt skönt att ha sovit nu lite i eftermiddag. mitt högra öga har också svullnat upp lite, och gör rätt så ont faktiskt. måste också berätta om hur kallt det var idag på morgonen, var lite sugen på att ta vinterjackan ett tag där.


tre små ord i dom vackraste tonerna


sitter nu och äter äppelkaka, efter att ha kollat på idol. hade specialdrott idag, våran fotbollstränare var borta idag så vi fick vara med friskvårdsgruppen istället. men det gick ju bra det också. sedan efter skolan så blev det hem till hedvig och sen äta kebabtalrik, hä-hä. men karin och hedvig! sjukt härlig dag.


du vinner för jag tänker inte räkna


nu blir det nog sängen för min del, specialidrott står också på schemat imorgon.

och det spelar ingen roll hur långt tid det tar


igår var det match med näshult. bilderna har hedvig tagit. efter matchen badade vi bad tunna, och sen åt tacos med det nya laget. redigt fint. efter det, så sov hedvig hos mig. som jag har saknat henne! men alltid lika bra med henne. idag skola, slutade vid halv tolv. och hade bara idrott..

jag skulle vilja ha den tid jag förlorat och ge tillbaka till dig



några bilder på mig för några år sen

hoppades att jag kunde hitta dig längst den trasiga vägen

igår bastade jag och sara. redigt skönt! mamma jobbar natt, så ikväll har jag och pappa ätit tacos och kollat på idol. mysigt.. mamma har också sagt att vi kanske ska åka till egypten om två-tre månader eller något kanske. när mamma har pluggat klart!

VINTERJACKAN


pekar på min väg in i dina kärleksfulla armar


hade skoljoggen idag tycker att det gick hyfsat bra om jag ska säga det själv. redigt nöjd.. saknar hedvig också något jätte mycket.  kom också hem från växjö nyss. inhandlat en ny vinterjacka. så nu vill jag att det ska bli redigt kallt så jag kan börja använda den! och nu ligger min underbara katt här i mitt knä och spinner..


jag kunde inte se hur alla tecken pekade rakt mot dig


nu sitter jag och sara och äter hallon och glass! mmhm...

orsaken är att det inte finns några garantier


började med special idrotten i skolan idag, fotboll. var inte så jätte många.. så nu sitter jag här nyduschad. sara är också här! ser också att det spöregnar ute, riktigt kyligt ute ju.

under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi


sitter och äter ben and jerry's nu, ikväll tränade jag fotboll i näshult. gick väl hyfsat bra tycker jag. började skolan vid kvart i tio och slutade vid halv tolv idag. ibland är måndagar för bra.

when the sun comes up I'll sing for you



har precis ätit frukost, tycker att jag var tidigt uppe idag.. har någon hosta som aldrig verkar gå bort heller. måste också säga att jag längtar lite till vintern..


there's something in your eyes

nu precis har hedvig och sara åkt hem, vi har kollat på idol och haft en otrolig mysig kväll.. imorgon åker hedvig till tunisien, så det var ett lite sorgligt avsked ju. men jag får hoppas för min skull att tiden går snabbt. men jag hoppas och vet att du kommer få det underbart. var också hos tandläkarn idag, fick ett litet sorgligt besked för min del.. men kvällen har iallafall varit sjukt bra.


inte här men i någon annan värld


vi kan komma bort till en bättre plats om du låter mig ta dig dit

slutade skolan rätt så sent idag, kom precis ut ur duschen. måste också säga att one tree hill var mycket känslosamt idag, och fint. imorgon är det redan fredag, slutar tidigare från skolan för ska till tandläkarn. igen, jo det kommer bli många gånger.. men inte mer om det nu, nu sitter jag här och bara tar det lugnt, känns som att det var länge sen man hade någon sådan tid.


i rymden finns inga känslor



i rymden finns inga känslor

skulle lagt in lite bilder från växjö nu, men precis nu så dog kameran. inget batteri, så blir att jag lägger in bilderna när jag har tid istället. men som rubriken säger så var jag och tjejorna på bion " i rymden finns inga känslor " rätt rolig och bra film. ni som inte har sätt den tycker jag verkligen att ni ska se den. kom precis hem från växjö, och känner mig lite små trött efter en lång och härlig dag.

många dagar jag vandrat av längtan till dig



sitter just nu med det hära, inte speciellt roligt på något sätt. skolan idag, gick rätt så snabbt med så några lektioner. var ute och gick typ i 1 timme och 30 minuter innan vi slutade skolan. men nu ser jag på klockan att one tree hill har börjat..

kärleken släcker törst, kärlek mättar, kärleken tystnar ner hat


i wish this is a dream, and soon i will wake up


köpte den hära mysiga halsduken igår när jag var med mamma i kalmar. redigt mysig. slutade halv tolv idag. har kollat på film hela eftermiddagen känns det som. så nu ikväll blir det att åka till näshult, och kolla på när hedvig ska träna.. åh, jag vill också kunna träna. jag blir galen snart! tack.. hoppas också att jag ska kunna se lite på one tree hill innan jag åker.

och det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart


ibland finns det mer frågor än svar i livet

precis pratat med hedvig i telefon lite, och nu väntar jag på att hon ska logga in på msn. ibland har man verkligen mycket att prata om, och ibland pratar vi i munnen på varandra. jo, då kan man säga att det är mycket man har att prata om.. jag älskar dig

jag vill hellre springa åt andra hållet än att stanna och se

fredag morgonen, blev det tandläkarn. smärta, usch.. blev inget skirö för mig igår, kanske var bäst för har blivit sjukt förkyld också det är inget vidare. kvällen igår kom sara, kollade på film och lite. pratade nyss med hedvig i telefon, jag saknar henne lite så dära jätte mycket. läste också nyss en sak, som ändrade mina tankar om en kille lite. lite synd tycker jag, men det är så livet är antar jag. 


livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns






Livet blir inte alltid som man tänkt sig

vet inte hur jag ska börja men gårdagen efter skolan skulle spenderas med en mysig eftermiddag hemma hos mig med hedvig. men nej, så blev det inte.. först tandläkarn och sen akuten i västervik. kom hem vid elva någon gång på kvällen igår. tack pappa och hedvig för allt, jag älskar er ♥ ..  känner mig "mörbultad" i hela kroppen.. allt känns helt förstört, tandläkarn på fredag igen. ja, om man ska förklara allt med ett ord nu skulle jag nog säga ordet ont.

RSS 2.0