trettionde november

update kl 18:25


en ny dag, nya tag . Gillar inte måndagar, så långt kvar till helg känns det som. nu sitter man här och lyssnar på You're Beutiful med James blunt. det lyssnade man sönder för några veckor sen och jag bara älskade den. För då var jag lycklig, och glad och flög på moln kändes det som.. Texten är så sjukt fin och man blir nästan tårögd men iallafall tillbacks till min dag. Har väl inte hänt något vidare roligt idag i skolan, seg och trött dag. blev att umgås lite med jenny sen när man kom hem vi somnade? haha, snacka om att vi är sjuka. blir nog att sätta sig att plugga lite tyska senare om man har någon ork till att. & jag saknar min mormor något enormt mycket.





warm and cozy!


MINA FAVORTIER '.

1,2,3 ,4 - plain white T's - BÄSTA
Carlifonia - phantom planet. - BÄSTA
where is the love - black eyes peas.
right now - akon
lovegame - lady gaga
in the end - linkin park
glassigt - mange schmidt
push - matchbox twenty
guns N roses - don't cry
goo goo dolls - iris
Ted gärdestam - himlen är oskyldigt blå
Green day - ake me up when september ends. - BÄSTA
Byz - Why do we always fight.
Johnny casch - hurt
Christina agulera - Hurt.
Evergry - I'm sorry
See you soon - Coldplay
GES - från dag till dag
Kelly Clarksson - a moment like this.
Coldplay - fix you.
Coldplay - yellow
The fray - how to save a life
Lars winnerbäck - om du lämnade mig nu.
Sonata arctica - Shy - BÄSTA
Fall out boy - thx for the memorise
Fall out boy - I'm a lawyer

tjugonionde november

vad håller jag på med? men nu sitter jag här och tänker på allt nu igen . Många minnen. Fina minnen som man vill ha kvar , men endån bara glömma bort allt skit. Det skulle vara så mycket enklare! Men mitt liv har liksom gått vidare nu . När allt kom på tal så blev allt bara jobbigt, jag får ont i kroppen och ibland kan bara tårarna komma. Jag är så glad för att du säger att du mår bra nu och att dina dagar verkar rulla på bra . Överhuvet taget varför sitter jag och skriver allt dethära när jag vill glömma allt. Jag fattar mig inte på mig själv idag..

Skönt att inte bråka och diskutera med dig längre. Du och jag är så lika varandra och jag har alltid varit så trygg med dig hela tiden. Varför har jag inte tänkt på oss innan för, varför nu när allt blev för sent. Men det jobbigaste nu är nog den att vi pratar aldrig längre så som vi gjorde innan så skönt det alltid va att prata med dig om dagarna och på det sättet du hjälpte mig med mina problem var så bra. Saknar på det sättet du tröstade mig och du sa alltid " finns här om du behöver prata , det vet du " .. men vart är du nu? nu när jag hehöver dig så finns du inte här, du finns inte här och hjälper mig . 
Jag vet inte vart jag är påväg längre, långt ner som jag inte ska vara. Jag lovade mig själv för några månader sen att jag inte skulle få starka känslor för någon.. Men vad har jag fått nu, jo en massa starka jobbiga känslor för dig som jag inte vill ha för dig nu. Jag vill inte heller förklara för dig heller hur jag mår, eller vill ta kontakt med dig. Tycker att det är du som ska göra det, för det var liksom du som slutade med allt och sa att allt var kört.  Varför lämnade du mig för, varför blev det såhära. Så många frågor jag har dig som bara rullar i mina tankar hela tiden vart jag är.

game over now.

' dagens citat

man glömmer aldrig en person ,
man lär sig bara att leva utan den 

tjugonionde november 09:40

tjenix, tagit bort lite inlägg på bloggen nu för att börja om lite.
vaknade precis nu kom hem inatt från julbordet, första julmaten på året nu.
kan ju säga att det var mycket god mat. Kom hem vid halv ett på natten.
somnade nere i soffan , smart gjort .. haha
idag sen blir det att umgås lite med jenny och sen julskyltning med henne.

myyyysiggt, pusshej.

RSS 2.0