jag är fortfarande fast i det ögonblicket

började vid kvart i tio idag, hade först mentors tid. och sen hade vi idrott till halv tolv. och sen slutade jag. lite skönt om jag ska säga det själv. ikväll åkte jag och hedvig och tränade i näshult. var lite rörigt först, dom övningarna dom körde va lite röriga. eller hur man ska säga. men det var rätt bra endån, så jag ska inte klaga. spelade match sista 25 minuterna också. sen nyss kollade jag på fångarna på fortet. vill också påpeka hur kallt det har blivit ute, bbrr..  

eftersom det krävs två för att viska tyst


åkte med söta hedvig till växjö idag. blev bara ett linne, hårspännen och en kalender. men det har varit en fin söndag. nu ska jag nog ta att hoppa in i duschen närsom.

aldrig riktigt slut

ligger nu här hemma hos hedvig, kollade på film med henne och karin innan. " en galen natt " ingen som jag rekomenderar, kanske hade för höga förväntningar bara.. måste berätta för er också , att på måndagar börjar jag skolan kvart i tio och har idrott och idrotten slutar kvart över tolv. och då slutar manmen iallafall, dom hade frågat olof om jag och hedvig ville börja spela fotboll i näshult istället. ska iallafall prov träna där på måndag. men det var nog allt för mig ikväll, eller inatt kanske man ska säga? men nu blir det spara & publicera.

säg den dröm som inte rinner ut i sand

dåligt av mig att jag inte uppdaterade igår, men gårdagen nu. hade ju prolympiad i skolan. rätt så segt, eller min klass vann ju inte.. så det spelar ju ingen roll då. blev hedvig sen, och senare gick jag hedvig och sara hem till alma. sötare unge får man leta efter! trevlig kväll med mina tjejer.


jag vill vara med dig när morgonljuset exploderar

kom precis hem från mormor för en stund sen. skolan idag, var massa stationer man skulle göra. var rätt roligt faktiskt. hedvig följde med mig hem, alltid lika bra med henne. imorgon har vi prolympiad och ett tema för klassen. hedvig och jag har bästa kläderna! men nu ska jag inte avslöja mera. imorgon fredag, härligt!

det är svårt att skilja på drömmar och verklighet


sitter nu och dricker det ni ser på bilden, tycker att jag är värld det nu efter en hård träning, känns som det var länge sen man hade någon seriös träning. men det hade vi idag kan jag säga er. blir att lägga sig snart, och imorgon skola igen!

du mitt stora hjärta

tack för att du alltid finns där. 
  du är allt, jag älskar dig 
hedvig ♥


och plötsligt blev jag en del av ditt tidigare

dagen då, först umgås med klassen och sedan hade vi brännbollsturnering fast inne. för usch, det har verkligen regnat och blåst jätte mycket idag.. brännbollsturnering tror jag att vi vann? eller vi vann alla matcher iaf! skulle egentligen varit hos tandläkarn idag men när jag var påväg så ringde dom och sa att dom inte hann med mig. så fick en ny tid igen. skulle varit där för en månad sen men då ringde jag återbud för att jag hade halsfluss.. kväll blir det iallafall träning!

ett tecken på att jag är lycklig med er

precis kollat klart på fångarna på fortet. första skoldagen idag, började vid nio och slutade vid elva. var mest bara information och umgås med klassen. tretton stycken, redigt mysig klass! efter skolan blev det att umgås med hedvig, kollade på hundtricket, igen. hmmh, redigt bra film! haha.. sen kom sara, åkte till affären och köpte kladdkaka, åkte hem till sara och åt den med mina fina flickor!

kom ihåg mig då



varit i växjö idag med mamma och hedvig. det ni ser på dom två bilderna blev inhandlat, redigt nöjd. var också med mamma och hedvig på julias minnesplats.. massor med ljus tända för dig. imorgon börjar också skolan, lite nervös är jag! det kan jag inte neka, men det kommer nog bli kanon bra. men nu ska jag snart åka iväg och träna. tack för dagen hedvig, älskar dig!


det finns inget värre spel



kom hem från hedvig för en stund sen. har varit sjukt bra med henne. ikväll gjorde vi chokladpudding, känns som att det var några år sen man åt det. kollade också på b-lagsmatch ikväll med hedvig och karin. rätt lag vann såklart. imorgon blir det växjö med mamma och hedvig! älskar dig bästa hedvig ♥
-  tänker också på dig julia, hoppas du har det bra där du är nu. vackraste ängel.


jag kan inte skilja på


sitter hos hedvig nu, så lånar en bild av henne. lite om dagen nu, kollade på a-lagsmatch idag med hedvig och karin. sen gick jag och hedvig hem till hedvig och bara la oss i sängen och pratade. sen hämtade vi pizzaa, och kollade på hundtricket, tände också ett ljus för julia.. nu har kevin kommit, så ska spela spel med hedvig och kevin nu. mysigt!


vi tänder ett ljus för dig idag

jag kände inte dig redigt, men det lilla jag kände av dig så var du en underbar person. och så sjukt omtyckt av många.  R.I.P ängel ♥

take the chanse


ph_ bild från gran canaria.
låg och lyssnade på regnet inatt, var lite små mysigt faktiskt. när jag låg där och lyssnade kom jag på och tänka på när jag var liten innan jag skulle somna varje kväll så fick alltid pappa bära upp mig i köksfönstret så jag såg himlen. jag skulle säga godnatt till min farmor. den största stjärnan var min farmor, för hon ville också säga godnatt till mig. hmm.. men iallafall, sitter och lyssnar på den nya darin låten lovekiller. den verkligen fastnar i huvudet.. har precis också ätit frukost, snart ska jag dra mig mot hedvig. och blir att sovaa där inatt också! mysigt.

om du var här


sitter och kollar på one tree hill, men det är pause nu. men sjukt bra program det är! men lite snabbt nu om dagen, hedvig sov hos mig och fick gå upp ganska tidigt. sen till våran gamla klass och hälsa på. var rätt segt att bara sitta och kollaa. men dagen gick rätt så snabbt. jag börjar ju också skolan om några dagar! men nu börjar one tree hill igen, så hej så länge!


sanningen kommer krypande fram och jag börjar nog inse

Livet innan kunde jag utan och innan, Livet innan var jag lycklig. Om jag ändå kunde fått haft det så föralltid. Om bara föralltid kunde existera, bara man kunde bevisa det eviga.


jag vill också känna trygghet

nu har jag och hedvig precis ätit eller "käkat" äggmackor som hedvig säger. nu sitter vi här och äter någon päronglass. imorgon blir det att gå upp tidigt, får se när man somnar inatt ocksåå.. blir att sovaa i nybäddad säng inatt också, det gillar man stark. speciellt när hedvig sover bredvid mig.


kan vi låtsas att flygplanet på himlen är ett stjärnfall?

sitter hos hedvig nu, ska snart åka och hämta en film hos sara och sen blir det nog hem till mig. imorgon blir det att åka till våran gamla klass och hälsa på. för dom har ju redan börjat.. kommer nog vara lite blandade känslor. har beställt klipp och färgning innan idag, fick tid den tredje september. tror nog att jag ska bli lite ljusare än vad jag är nu. men jag vet inte.


kärlek vid första kyssen

vaknade för några minuter sen, sitter här och ska nog klä på mig närsom. och sen blir det att umgås med hedvig idag. ovanligt? nej. usch, dom flesta har ju redan börjat skolan. tycker liite synd om er. men nu kan jag inte sitta här mer, nu måste jag snabba pååå. pusshej!


städastädastäda..



städade lite idag på morgonen, eller nyss kanske man ska sägaa.

hur ska man kunna formulera det man känner till ord



två bilder på mig, men det var nåågra år sen. och jag kan sakna den tiden då man var mindre ibland ..


hedvighjärtabianca

jag älskar dig bästavän

jag vet att din dröm är min

nu sitter jag här, och ska nog göra en ostfralla med oboy eller något. jag och hedvig var hos rebecka först idag och fikade. ni som inte vet så är rebecka våran tränare i fotboll. men inte längre för hon ska flytta till åre. så vi var där. det var jätte mysigt! när hedvig och jag kom hem till hedvig så åt vi lasagne. sen la vi båda oss i sängen och somnade. haha.. du är allt gumman.  nu ikväll har vi tränat. första träningen med emil. men vi var fem stycken eller något. så ni som spelar fotboll vet ju att det inte går att göra så mycket om man är fem stycken på en träning. men vi gjorde det vi kunde..

maten vi lagade igår, och oboy med marshmallows.




jag fick dig att inse att livet är svårare än vi trodde


jag kan inte gå utan utan din luft i mina lungor

nu sitter man här, och vaknade för några minuter sen. regnet öser ner och det blåser, och det ser inte ut som en sommar dag. skolan börjar snart, och man läser på facebook att några redan har börjat. sprang sommarlovet iväg? men man smålängtar ju lite till att få börja i prolympia. mera idrott, och allt. kommer nog bli kanon. men nu ska jag fixa någon frukost till mig. ikväll blir det tjejerna. och det gillar man starkt.

tänk att en person kan göra ens liv så annorlunda, så som du gjorde mitt.



tusen skäl att stanna


hedvig och jag somnade vid halv fyra i eftermiddags och vaknade sen vid fem någon gång och då var det bara att ta på sig träningskläderna och sen ner till planen. var väl ingen seriös träning eller så. tycker att det är sjukt tråkigt dethära. men det är så det är, inget mer att säga om det. livet är inte alltid som man vill, eller? inatt blir det att sova själv, kommer vara tråkigt att inte ha hedvig vid sin sida. men iallafall, imorgon kväll blir det att laga god mat med bästa tjejerna.

du lurade mig med dina fina ord


nu ligger jag och hedvig i sängen. har lite träningsvärk om man säger så efter matchen. har ingen lust att göra sig iordning idag. blir bara att ta på sig träningskläder och sedan ner till fotbollsplanen. men nu ska jag fortsätta att sova. för det är precis det vi ska göra nu. hejdå ..


lördagdenfjortonde


jag ger dig min morgon


nu sitter jag här med hedvig. wille, hampus, dennis och karin åkte precis hem. vi kollade på någon skräckfilm. kan inte säga att den var jätte bra. men nu vet man ju det. måste säga att det är sjukt skönt att ha en blogg, som man kan skriva av sig lite på. man känner sig lättad på något sätt när man har skrivit här. men iallafall, imorgon blir det träning utan någon tränare. låter helsjukt. men det är så det är för tillfället.. till något roligare nu, slutet av detta år eller början av nästa år, om allt blir som det ska så ska jag och hedvig ta flyget ner till spanien och vara där i en vecka. så bildern är där min moster bor och där vi ska spendera en vecka. våran norska kompis richard fyller också år idag, så ett stort grattis till honom! innan jag trycker på spara & publicera så vill jag också säga att hedvig du är bäst. jag älskar dig bästa vän


tomma ord

" jag hoppas att vi kan hålla kontakten "


dina ord var ingenting för dig

blev gp igår, hedvig och jag satt på vippen och åt först. sen efter vi hade ätit, så gick vi och satt oss. det var en redigt bra kväll. när det var klart, så kom nickolina och hämtade oss sen åkte vi hem. när vi kom hem så hade olof kompisar hemma så jag och nickolina satt oss och kollade på adam och eva.. sen när dom åkte hem somnade jag rätt snabbt kan jag säga. sen idag spelade match idag, olof var lagledare för att vi inte har någon tränare längre.. gick sådära, men nu behöver vi inte prata om den mera. nu sitter jag hemma hos hedvig med karin. ska sova här inatt, blir film sen.

blir nog sååå ..


att jag inhandlar det hära nästa måndag .. ? hmmm ..

jag vill bara vrida tillbaka tiden och känna hans hand mot min

det spelar ingen roll vem jag har just nu, jag blir ändå påmind om dig och våra stunder tillsammans.

 


så kan vi stå längst fram när skeppet sjunker


ph_bild från öland
nu sitter jag här, och väntar på att hedvig snart ska komma. morotskakan igår blev god, bara att det tog lite långt tid att göra det. hade lite fullt upp med annat, haha!  ikväll blir det gp, ska bli sjukt bra. blev ju inget gp för mig förra året för att jag var barnvakt. men det blir det inte som tur är ikväll. vädret ser ganska lovade ut för ikväll också. till något annat nu, så drömde jag en liten sjuk dröm inatt. och det kändes som att den var sann också. blev lite besviken sen när jag vaknade. kan säga att drömmen kunde varit sann för några veckor sedan..

en undran vem som svek först

nu sitter jag i hedvigs kök, och vi ska närsom sätta in morotskakan i ugnen.
redigt mysig fredagskväll, det är sånt vi gillar!

varje dag ställs vi in för sanningen



sitter nere i hedvigs källare och lyssnar på musik. hade tänkt att bara vara hemma imorgon med hedvig och bara laga mat, för alla andra är ju på gpt. men besätmde för några minuter sen att vi också ska dit.
förstörde ett glas innan, joo.. jag erkänner, lite otur idag kanske. får hoppas på att det inte blir något mer idag. men nu ska jag fortsätta umgås med min sötnos.


du min vän i livet


ni som ska köpa en ny mobil, så rekomenderar jag denhära! har själv köpt den för några veckor sedan och är sjukt nöjd. nu sitter jag och hedvig och äter glass. vaknade vid ett någon gång idag. ni har nog inte missat idag heller att det är fredag den trettonde. alltså otursdagen. inget som påverkar oss? nej nej

så länge vi mår bra



nu sitter jag och hedvig, och äter pocorn och dricker pucko. är vi lite gulliga? men det är så vi mår bra. inatt sover hon hos mig, vi har precis kollat på eva och adam. och vänta, hedvig gämförde just en dum sak, som jag inte ska ta upp här. men kan säga att ibland är den kvinnan så smart! haha .. men tillbaka till adam och eva. sjukt bra det är!

åldern betyder mer än du tror


ph_ hedvigs bilder.
nu sitter jag här med datan i knäet i sängen. vi har precis ätit lunch eller frukost, vad man nu ska kalla det. vid halv två inatt kom william, william och hampus till oss. och dom åkte hem vid halv fyra, sen när dom åkte hem så kollade vi på film. så blev ganska sent igår. men, det är ju sommarlov? så vad gör det. inte långt kvar nu till sommarlovet är slut. känns som att det bara att flygit iväg, blir spännande sen att börja på prolympia. men nu kanske jag skulle göra iordning mig.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


såhära ser min kväll ut, och lite mera. fast tjejerna också då. var nere på träningen lite innan, sista träningen som becka tränade. så jag och hedvig ska köpa något gulligt till henne imorgon. har nyss ätit tacos också, det satt fint kan jag säga. nu ska vi fixa oss lite, puss mina läsare.

jag ska vara starkare än dig




vaknade vid elva idag, vi målar om huset här hemma. så lite svårt att sova på morgonen. och lite små tråkigt väder, ser ut som att det ska börja regna vilken minut som helst.  men nu, ska jag åka ner till hedvig. natten ska spenderas med hedvig och sara. puss!

jag brukade smeka dina läppar med min tunga

nyss var jag inne på din facebook, och kollade alla dina bilder.. kom på mig själv efter ett tag att jag satt och små log lite. jag försöker dölja allting så mycket jag kan, för att det är mitt bästa. men endå kommer jag tillbaka till dig, vad jag än gör. jag vill få iväg ett sms till dig ibland, och skriva att jag saknar dig. eller iallafall fråga hur du mår. men verkligheten stoppar mig.


jag vet att du kunde varit med mig där jag är idag



nu sitter jag här, kollar några gamla avsnitt från andra avenyn. var ju ett tag sen första säsongen gick, men sjukt bra är det. idag blev det då in till växjö, med brudarna. fikade först sen gick vi på stan. blev då bilden som ni ser först, koftan / bh-n. blev också ett par nya leggings, trosor och så. hittade också blondin bellas nya bok, men köpte den inte. tror det får vänta ett tag! när vi hade gått på stan, gick vi och kollade på bio. " bröderna karlsson " ni som inte har sätt den tycker jag borde göra det, riktig bra film. nu är man nöjd med dagen efter att fått tillbringat den med hedvig & sara. kan inte bli bättre, ni är så sjukt bra.

ni är ljuset som jag ser direkt när jag vaknar på morgonen


först var vi och kollade på när hedvig tränade, slutade ganska tidigt. var inte så många som tränade. men när jag satt där och kollade och kände att det började små regna, och träden blåste. då kände jag en känsla av höst. inte en dålig känsla. en redigt mysig känsla. känns som att sommaren börjar gå mot sitt slut. när träningen vad slut, gick vi hem till hedvig. myste där, och hade sjukt trevligt. men iallafall imorgon blir det växjö och bio med mina flickor. det gillas starkt. jag älskar er. kan säga att jag sitter och små ler åt hedvig lite nu också, kvinnan!


jag sitter och små ler, och drömmer mig tillbaka.



sitter och dricker pucko, haha. tycker att det låter lite roligt. men iallafall, har precis kollat på one tree hill, och vilket slut? alla tjejerna svarade i telefonen som varit tsm med lucas, och sen säger han " jag har två biljetter till new york. vill du gifta dig med mig? sen slutade det.. jag hoppas att det är peyton. men man vet ju aldrig. jag låter desperat på one tree hill, och jag erkänner. jag är det, jag är fast! ikväll blir det att gå ner och kolla på träningen, får inte träna den hära veckan iallafall.. menmen, tar nog med mig kameran ner :) puss.




jag är tyst, du vet att du gör ett första intryck



ph_ sötnosen.
den hära sommaren började helt underbart, kan säga att med känslorna så slutade det lite dåligare.
men det är ju så livet är, vem har sagt att man alltid kan få som man vill, eller att allting kommer vara föralltid?
men känns som att allt börjar bli bättre iallafall, b och jag pratar ju ingenting längre. lite sorligt tycker jag, för jag var verkligen kär i han och jag vet att han var kär i mig också.. visst jag trodde på ett föralltid, men det ska jag inte tro på längre. har också haft halsfluss tre gånger denhära sommaren, och nu är jag inne på min tredje. har fått starkare pencillin, för är ett starkade virus i min kropp nu. kan säga att min hals inte låter som den ska, och tror jag har levt på fil nu i en vecka.. får hoppas på att det blir bättre snart iaf. var också marknad förra helgen, haha. den var helt otroligt bra. kunde nästan inte bli bättre. nu sitter jag här och väntar på att hedvig ska bli klar i duschen, så att vi kan börja fixa oss lite. för ikväll blir det skirö! nu ska vi daaansa bruden!


RSS 2.0